A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Спорт – це здоров’я нації, а значить – її майбутнє

Дата: 26.12.2021 11:38
Кількість переглядів: 663

Фото без описуОдним з важливих напрямків роботи Каланчацької територіальної громади є сприяння розвитку фізичної культури і спорту.

Виконувати це завдання за умов децентралізації стало простіше. Ми завжди можемо підтримати наших спортсменів та надати допомогу у вирішенні найнагальніших соціальних проблем. Пропаганда здорового способу життя, залучення молоді та дорослих до занять фізкультурою і спортом та змістовного спортивного дозвілля є надзвичайно корисною і потрібною справою. Це максимально дієвий засіб відволікти підростаюче покоління та молодь і навіть дорослих від небажаного впливу вулиці, від надмірної прив’язаності до віртуальних систем та задіяти їх фізичну активність на користь громади. 

Саме тому, з січня по жовтень 2021 року в Каланчацькій громаді згідно Плану-календаря основних спортивних заходів відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Каланчацької селищної ради проводилася Спартакіада серед молоді. 

Програма Спартакiади була досить насичена і цікава як для учасників – спортсменів та команд, так і глядачів. До програми змагань було включено шість видiв спорту: армспорт, легка атлетика, стрільба кульова, тeнic настiльний, міні-футбол, пляжний волейбол. 

У Спартакіаді взяли участь вісім команд Каланчацької громади. У результаті запеклих баталій та на підставі протоколу суддівської колегії визнано переможцями натсупні команди:
І місце – «КУВГ» (смт Каланчак);
ІІ місце – с. Новокиївка;
ІІІ місце – «Будівельник» (смт Каланчак);
Команди «Каланчацький», с. Олександрівка, с. Максима Горького, с. Роздольне, с. Гаврилівка Друга нагороджено цінними призами та грамотами за участь.

З вітальними словами до всіх учасників змагань звернулася Каланчацький селищний голова Світлана ФОМІНА. Вона привітала спортсменів з завершенням Спартакіади та побажала наснаги у досягненні нових високих результатів.

Тож, напередодні новороічно-ряздвяних свят бажаємо всім спортивних та життєвих перемог, плідної праці та підкорення нових висот! 

 

Відділ освіти, молоді та спорту, культури та туризму селищної ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь