A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЖІНОЧИЙ МОЛИТОВНИЙ СНІДАНОК

Дата: 20.12.2022 17:36
Кількість переглядів: 102

17 грудня 2022 року, у місті Києві, відбувся ІІ Всеукраїнський жіночий молитовний сніданок.

 

Сто жінок з усіх куточків нашої країни об'єдналися у спільній молитві за Україну та її захисників і захисниць. Вони – з різних релігійних конфесій і мають різні професії. Представниці Уряду й Парламенту, сфери медіа, освіти, культури, бізнесу, війська та волонтерства – нині усі разом просять у Бога дарувати перемогу нашій рідний Україні, можливість відбудовувати наше мирне майбутнє для наших дітей.

           На заході волонтери з міста Львів передали  2000 буханок хліба для жителів Херсонщини та стільки ж для  військових, які перебувають на цьому напрямку і кожного дня пришвидшують нашу перемогу. 

Каланчацькому селищного голові Світлані Фоміній, як представниці Херсонщини, передали коровай та вишитий  рушник, аби після де окупації нашої громади, рушник  став першим з нових експонатів музею.

          Ідея такого молитовного сніданку належить народній артистці України Оксані Білозір, яка кілька років тому перейнялася духом таких заходів за кордоном і нині проводить їх у різних містах України, аби об'єднати жіноцтво

Всеукраїнський молитовний сніданок відбувається вдруге, і дату обрали не випадково. 17 грудня православні відзначають День святої Варвари – покровительки жінок, які вишивали обереги на сорочках, які були величезним символом безпеки, охорони і Божої присутності скрізь, де знаходиться той воїн, щоб зберегти його життя

Після спільної молитви жінки поділилися історіями про силу молитви і віри. Про те, як вони не дають втратити надію, допомагають йти у бій, переживати окупацію, тортури або розлуку з рідними.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь