A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Вітаємо з Різдвом Христовим

Дата: 25.12.2022 13:20
Кількість переглядів: 100

Різдво – одне з найважливіших християнських свят України. Саме цей день ми шануємо з особливим трепетом у душі і старанно дотримуємося його стародавніх традицій. Сторіччями ми чекаємо, щоб у нічному небі засяяла яскрава Різдвяна зірка, яка незмінно символізує віру людей у добро та диво. 

Головна різдвяна традиція українців – об’єднання родин та сімейний затишок. На жаль, прийдешнє Різдво подарує таку можливість не всім з нас, але віримо, що духу Різдва під силу возз‘єднати нас всюди, де б ми не перебували.

Війна змусила міліони українців залишити свої домівки та шукати прихистку в інших країнах, війна змусила тисячі  людей взяти до рук зброю та стати на захист нашої країни та на захист своїх сімей від навали агресора. І нехай у цьому році вулиці України не прикрашені яскравими вогниками, а ялинки Києва, Харкова, Маріуполя, Львова та інших міст не сяють різнобарв‘ям гірлянд, найважливішим залишається одне – мати незгасний вогонь у серці. Вогонь віри у перемогу та надії на краще майбутнє. Вогонь, який боронять наші військові на передовій.

Тож не даймо згаснути цьому теплу і світлу! Будьмо хоробрими і незламними, як наші захисники і захисниці, як наша рідна Батьківщина! 

Нехай всі, хто чекає найрідніших з фронту, обов’язково дочекаються! Нехай ті, хто повертається додому, будуть в безпеці! Нехай в наші домівки повернеться злагода і мир, а світло неодмінно переможе навіть найтемнішу темряву! 

З Різдвом Христовим! Слава Україні!

Колектив ЦНАП

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь