A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 25.12.22

Дата: 26.12.2022 19:06
Кількість переглядів: 126

Фахівці операторів мобільного звʼязку відновили роботу 7 базових станцій: 2 у Суворовському та 3 у Корабельному районах Херсона, а також у селах Микільське та Музиківка Херсонського району. Нині на звільненій Херсонщині працює 174 базові та 2 пересувні станції.

Для відновлення світла на Херсонщині працює 25 бригади – це 112 робітників та 38 одиниць техніки. Бригади працювали на лініях, що живлять Іванівку, Новодмитрівку, Архангельське, Любимівку, Твердомедове, Старосілля, Комишани та Херсон. 

Тривають роботи із розчищення доріг на Херсонщині. Нині фахівцям вдалося розчистити 234 кілометри доріг державного значення та 365 кілометрів – місцевого.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили понад 15 гектар територій, вилучили 101 вибухонебезпечний предмет, знищили – 99. Піротехніки ДСНС обстежили понад 10 гектар територій, вилучили та знешкодили 151 вибухонебезпечний предмет.

Спеціалісти Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби лагодять квартири містян після російських ударів. Вибиті вибуховою хвилею шибки закривали спеціальним матеріалом, лагодили пошкодження стін. Якщо ви бажаєте долучитись і працювати для людей разом з нами, телефонуйте за номером 067-008-17-72 (відділ кадрів ХОКАРС). 

Дорожники завершили облаштовувати реверсні обʼїзди на зруйнованому мосту на ділянці Херсон – Миколаїв, що на дорозі міжнародного значення М-14. Над цим працювало 25 людей та 17 одиниць техніки. Нині фахівці продовжують працювати на цій ділянці дороги – триває ямковий ремонт та благоустрій. Початок робіт із відновлення зруйнованого мосту запланований на 2023 рік. 

До сіл Давидів Брід та Іванівка представники Міжнародної організації “Лікарі без кордонів” доставили модульні пункти для медичних працівників. 

З сайту Херсоснької обласної державної адміністрації

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь