A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 30.12.22

Дата: 31.12.2022 16:28
Кількість переглядів: 83

Для відновлення світла на Херсонщині працює 28 бригад – це 118 робітників та 40 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять населені пункти Берислав, Благодатне, Твердомедове, Любимівку, Херсон, Наддніпрянське та Кізомис.

Над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювало 21 особа – ХОКАРС, ДСНС та КП “Парки Херсона”. Першочергові ремонтні роботи проведено за 4 адресами. Загалом перекрито OSB-листами 47 пошкоджених вікон.

Тривають роботи із розчищення доріг на Херсонщині. Нині фахівцям вдалося розчистити майже 387 кілометрів доріг місцевого значення.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили понад 6 гектар територій, вилучили 83 вибухонебезпечні предмети, знищили – 4. Піротехніки ДСНС обстежили 19 гектар територій, вилучили та знешкодили 73 вибухонебезпечні предмети.

Громади Херсонщини отримали техніку для місцевих підрозділів пожежної охорони. Кочубеївській громаді передали пожежний автомобіль, пожежні рукави, стволи та спорядження, Новорайській – пожежну мотопомпу, пожежні рукави, стволи та спорядження.

З сайту Херсонської ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь