A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 02.01.23

Дата: 03.01.2023 18:50
Кількість переглядів: 81

Фахівці Vodafone відновили роботу базової станції у Суворовському районі Херсона. Нині на звільненій Херсонщині працює 191 базова та 2 пересувні станції.

Для відновлення світла на Херсонщині працює 26 бригад – це 106 робітників та 37 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять Трифонівку, Берислав, Високопілля, Велику Олександрівку, Любимівку, Херсон, Степанівку та Благодатне. 

Продовжується поетапне поновлення розподілу природного газу, виконання ремонту пошкоджених ділянок мереж та пуск газу споживачам у таких населених пунктах: Велика Олександрівка (підключено 1102 абонентів з 2301), Новодмитрівка (підключено 163 абонентів з 272), Старосілля (підключено 87 абонентів з 131), Високопілля (підключено 419 абонентів з 1473), Довгове (підключено 14 абонентів з 42) та Мала Олександрівка (підключено 166 абонентів з 344).

Над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювала 31 особа з ХОКАРС та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 2 адресами. Загалом закрито OSB-листами 98 пошкоджених вікон, з яких 86 – у обласній дитячій клінічній лікарні.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили 4 гектари територій, вилучили 129 вибухонебезпечних предметів, знищили – 60. Піротехніки ДСНС обстежили майже 11 гектарів територій, вилучили та знешкодили 62 вибухонебезпечні предмети.

Неурядова громадська організація “STEP-IN” доставила до однієї з лікарень Херсона два модульні пункти: “Клініку матері й дитини” та мобільний травмпункт. Вони мають необхідне обладнання. Перший призначений для приймання пологів, другий – для надання меддопомоги при гострих травмах опорно-рухової системи.

Продовжено евакуацію осіб, постраждалих внаслідок обстрілів до закладів охорони здоров’я Миколаєва. Минулої доби евакуйовано 7 дітей та 3 дорослих пацієнтів з тяжкими ускладненнями.

З сайту Херсонської ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь