A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 04.01.23

Дата: 05.01.2023 15:45
Кількість переглядів: 80

Для відновлення світла на Херсонщині працює 26 бригад – це 106 робітників та 37 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять населені пункти Князівку, Любимівку, Нововознесенське, Велику Олександрівку, Херсон та Благодатне.

За дорученням Херсонської ОВА, над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювали 59 осіб з ХОКАРС, ДСНС, Нацгвардії та КП “Парки Херсона”. Першочергові ремонтні роботи проведено за 3 адресами. Загалом закрито OSB-листами 160 пошкоджених вікон та 11 дверей, з них 137 вікон  – в обласній дитячій клінічній лікарні. 

Тривають роботи із розчищення доріг на Херсонщині. Нині дорожникам вдалося прибрати 393 кілометри доріг місцевого значення. 

Вибухотехніки Нацполіції обстежили 6 гектарів територій, вилучили 134 вибухонебезпечні предмети. Піротехніки ДСНС обстежили майже 11 гектарів територій, вилучили та знешкодили 36 вибухонебезпечних предметів.

Зі звільненої Херсонщини евакуйовано 140 осіб, з них 18 – діти, 2 – маломобільні люди. Зокрема, потягом до Хмельницького виїхала 41 особа, автотранспортом евакуйовано 99 людей. 

На Херсонщині продовжують працювати представники міжнародної організації “Лікарі без кордонів”. Минулої доби бригади відвідали Кучерське, Борозенське та Пʼятихатки. Загалом медпрацівники оглянули 115 осіб. 

До Херсонського обласного будинку дитини доставлено генератор потужністю 3,5 кВт, наданий благодійною організацією “Ukraine-Hilfe Berlin e.V.”

З сайту Херсонської ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь