A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

У Чорнобаївці на Херсонщині відкрито місцеву пожежну команду

Дата: 05.01.2023 18:32
Кількість переглядів: 76

Усесвітньо відоме селище звільнене. Але і досі воно потерпає від обстрілів. Попри це надзвичайники працюють, щоб люди там жили у безпеці. За ініціативи й всебічного сприяння Головного управління ДСНС у Херсонській області, місцевих органів влади, в Чорнобаївці відкрито місцеву пожежну охорону. Заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям Роман Харченко передав команді техніку та необхідне для роботи оснащення. Також від імені очільника обласного ГУ ДСНС Андрія Машаро привітав пожежних територіальної громади.

Слід зазначити, що значна частина загорань виникає саме в житловому секторі, особливо у сільській місцевості.  Тому постає одна з найголовніших проблем — брак пожежних частин або ж їх значна віддаленість від населеного пункту. Аби доїхати до місця виклику, вогнеборці часом долають десятки кілометрів, а це дорогоцінні хвилини, які можна використати для порятунку людей. 

Саме тому одним з напрямків реформи ДСНС є вдосконалення системи реагування на пожежі й надзвичайні ситуації. Як результат - максимальне скорочення часу прибуття першого пожежно-рятувального підрозділу до місця пожежі або надзвичайної ситуації. А це – врятовані життя і оселі громадян.

За інформацією Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь