A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 06.01.23

Дата: 08.01.2023 11:14
Кількість переглядів: 89

Щоб відновити електропостачання на Херсонщині працює 26 бригад – це 106 робітників та 37 одиниць техніки. Минулої доби бригади енергетики лагодили лінії, що живлять Любимівку, Високопілля, Велику Олександрівку, Берислав, Чорнобаївку, Благодатне та Херсон. 

За дорученням Херсонської ОВА, над відновленням пошкоджених через російські удари будівель у Херсоні працювали 33 робітник з ХОКАРС, ДСНС, КП “Парки Херсона” та волонтери. Першочергові ремонтні роботи виконали за 4 адресами. Загалом закрито OSB-листами 42 вікна, завершені роботи в обласній дитячій клінічній лікарні - закрито близько 700 вікон.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили понад 4 гектари територій, вилучили 51 вибухонебезпечний предмет, знищили – 3. Піротехніки ДСНС обстежили понад 5 гектарів територій, вилучили та знешкодили 40 вибухонебезпечних предметів.

Зі звільненої Херсонщини евакуйовано 98 осіб, з них 10 – діти та 3 маломобільних мешканців області. Зокрема, потягом до Хмельницького виїхали 46 осіб, автотранспортом евакуйовано 52 особи. 

ЮНІСЕФ надав для мешканців Милівської громади генератор потужністю 20 кВт, щоб відновити у населених пунктах водопостачання.

З сайту Херсонської ОДАФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь