A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 11.01.23

Дата: 12.01.2023 15:46
Кількість переглядів: 91

Для відновлення світла на Херсонщині працює 28 бригад – це 106 робітників та 40 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять Новодмитрівку, Твердомедове, Федорівку, Велику Олександрівку, Берислав, Любимівку, Херсон, Благодатне та Зеленівку.

За дорученням Херсонської ОВА, над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювали 50 робітників з ХОКАРС, ДСНС, КП “Парки Херсона” та волонтери “Добробату”. Першочергові ремонтні роботи проведено за 9 адресами. Загалом закрито OSB-листами 277 вікон. Зокрема, 12 вікон перекрито в пологовому будинку, 34 – у дитячій обласній лікарні, 202 – в будинках по вулиці Чорноморській. 

Вибухотехніки Нацполіції обстежили майже 5 гектарів територій, вилучили 76 вибухонебезпечних предметів, знищили – 22. Піротехніки ДСНС обстежили майже 1 гектар територій, вилучили та знешкодили 78 вибухонебезпечних предметів.

Зі звільненої Херсонщини евакуйовано 131 особу, з них 19 – діти та 1 маломобільна людина. Зокрема, потягом до Хмельницького виїхали 44 особи, автотранспортом евакуйовано 87 людей.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Загалом понад 8,5 тисяч жителів звільнених територій отримали допомогу від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів. Привезли та безкоштовно роздали людям хліб, консервацію, гарячі обіди, продуктові набори, “буржуйки” та  інші необхідні речі.

Високопільська громада у рамках проєкту, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку, отримала кухонну техніку для центру надання соціальних послуг.

У Нововоскресенському встановлять модульний майданчик, де місцевих мешканців прийматимуть лікарі. Пересувну будівлю для села надали «Лікарі без кордонів». Вони проводитимуть прийом для людей з різними захворюваннями.

З сайту Херсоснької ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь