A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 31.01.23

Дата: 01.02.2023 12:32
Кількість переглядів: 92

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 31 січня.

Для відновлення світла на Херсонщині працює 32 бригади – це 142 робітників та 55 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять Берислав, Кар’єрне, Нову Кам’янку, Високопілля, Любимівку, Архангельське, Херсон, Правдине, Барвінок та Зелений Гай.

За дорученням Херсонської ОВА, над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювали 50 робітників з ХОКАРС, ДСНС та КП “Парки Херсона”. Першочергові ремонтні роботи проведено за 21 адресою. Загалом закрито OSB-листами 129 вікон, з них 19 – в обласній лікарні. 

Дорожники почали відбудовувати зруйнований міст на ділянці Херсон – Миколаїв. Цей міст зруйнували російські окупанти, коли тікали з правобережної Херсонщини. Попри зимові холоди зараз у розпалі підготовчі роботи - тож основа для майбутнього покриття мосту швидко відновлюється фахівцями. 

Вибухотехніки Нацполіції обстежили 5 гектарів територій, вилучили 15 вибухонебезпечних предметів, знищили – 20. Піротехніки ДСНС обстежили 3 гектари територій, вилучили та знешкодили 43 вибухонебезпечні предмети.

Зі звільненої Херсонщини евакуйовано 83 особи, з них 6 – діти. Потягом до Хмельницького виїхали 49 осіб, автотранспортом евакуйовано 34 людини. 

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Загалом понад 13 тис. жителів звільнених територій отримали допомогу від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів. Привезли та безкоштовно роздали консервацію, хліб, свіжі овочі, продуктові набори, готові обіди, питну воду, будівельні матеріали для ремонту пошкоджених будівель та іншу необхідну продукцію. 

На Херсонщині продовжують працювати представники міжнародної організації “Лікарі без кордонів”. Минулої доби бригади медиків відвідали Чайкине, Інгулівку, Нововоронцовку, Давидів Брід та Новомиколаївку. Загалом медпрацівники оглянули майже 130 осіб.

У Бериславі запрацювало відділення Пенсійного Фонду – фахівці уже приймають громадян. 

Працюємо далі!

Автор: Антон Костюк, Прес-служба ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь