КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 07.02.23

Дата: 08.02.2023 14:56
Кількість переглядів: 103

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 7 лютого.

Для відновлення світла на Херсонщині працює 33 бригади – це 148 робітників та 56 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять село Тараса Шевченка, Раківку, Нову Кам’янку, Князівку, Кам’яне, Біляївку, Комишани, Барвінок, Зелений Гай та Херсон.

За дорученням Херсонської ОВА, над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювали 44 робітники з ХОКАРС та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 16 адресами. Загалом закрито OSB-листами 99 вікон. 

Вибухотехніки Нацполіції обстежили 3 гектари територій, вилучили 195 вибухонебезпечних предметів, знищили – 74. Піротехніки ДСНС обстежили 4,4 гектара територій, вилучили та знешкодили 36 вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 93 особи, з них 15 – це діти. Потягом до Хмельницького виїхали 33 людини, автотранспортом евакуювалися 60.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Загалом понад 12,5 тис. жителів звільнених територій отримали допомогу від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів. Привезли та безкоштовно роздали хліб, консервацію, свіжі овочі, продуктові набори, готові обіди, будівельні матеріали для ремонту пошкоджених будівель та іншу необхідну продукцію.

У Чорнобаївську амбулаторію доправили нові сучасні пристрої для аналізів, в тому числі для виміру вмісту холестерину і глюкози у крові, мікроскопи, тонометри, крісла та інше. Це стало можливими завдяки співпраці Херсонської ОВА з БО «Божії приховані скарби» та міжнародною організацією Rotary International, що на кожен медзаклад виділила по 5 тисяч доларів.

Працюємо далі!

З сайту Херсонської ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь