A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 16.02.23

Дата: 17.02.2023 12:10
Кількість переглядів: 103

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 16 лютого.

Для відновлення світла на Херсонщині працює 34 бригади – це 149 робітників та 56 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять Кам’яне, Архангельське, Миролюбівку, Біляївку, Нову Кам’янку, Борозенське, Нововознесенське, Ольгине, Високе, Берислав, Херсон, Правдине та Чорнобаївку.

За дорученням Херсонської ОВА, над відновленням будівель, що понівечені через російські удари, у Херсоні працював 31 робітник з Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 12 адресами. Загалом закрито OSB-листами 117 вікон, з них 70 – у пошкодженому медзакладі. 

Вибухотехніки Нацполіції обстежили 3,2 гектара територій, вилучили 49 вибухонебезпечних предметів, знищили – 87. Піротехніки ДСНС обстежили майже 6 гектар територій, вилучили та знешкодили 94 вибухонебезпечні предмети.

З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 60 осіб, з них 6 – це діти.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 768 продуктових наборів, 140 кг овочів, 2000 буханок хліба, 4338 літрів питної води, 200 порцій обідів, 2691 банку консерви, цукор – 120 пачок, макарони та крупи – 419 пачок, печиво – 381 пачка, чай – 108 пачок, кава – 12 пачок, дитяче харчування – 651. Також людям передали 28 ремонтних наборів, 33 OSB-листів, 10 генераторів, 8 спальних мішків, 8 ковдр, 8 комплектів постільної білизни, 22 буржуйки, 19 наборів дитячого одягу та 1284 набори дитячої гігієни. 

До КНП "Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня" та КНП "Херсонський обласний онкологічний диспансер" прибуло сучасне медичне обладнання, необхідне для роботи лікарів. Це допомога від БФ “Обʼєднані заради перемоги” та компанії “UKRAVIT SCIENCE PARK". 

Працюємо далі!

З сайту Херсонської ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь