A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 17.02.23

Дата: 18.02.2023 12:54
Кількість переглядів: 59

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 17 лютого.

Для відновлення світла на Херсонщині працює 34 бригади – це 149 робітників та 56 одиниць техніки. Минулої доби бригади проводили роботи на лініях, що живлять Архангельське, Миролюбівку, Біляївку, Нову Кам’янку, Борозенське, Віровку, Кам'яне, Берислав, Білоусове, Правдине, Лиманець, Нововоскресенське та Херсон.

За дорученням Херсонської ОВА, над відновленням будівель, пошкоджених через російські удари, у Херсоні працювали 23 робітники з Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби. Першочергові ремонтні роботи проведено за 8 адресами. Загалом закрито OSB-листами 43 вікна, з них 6 – у будівлі автовокзалу. 

Вибухотехніки Нацполіції обстежили 5 гектарів територій, вилучили 53 вибухонебезпечних предмети, знищили – 27. Піротехніки ДСНС обстежили понад 8 гектарів територій, вилучили та знешкодили 83 вибухонебезпечні предмети.

З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 110 осіб, з них 15 дітей та 2 маломобільні людини.

Не припиняється щоденна видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Вчора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 3376 продуктових наборів, 110 кг овочів, 12530 буханок хліба та консерв, 9472 літри питної води, 200 порцій гарячих обідів. Також людям передали 37 ремонтних наборів, 645 OSB-листів, 108 кубометрів деревини для опалення осель, 7 спальних мішків, 7  ковдр, 7 комплектів постільної білизни, 13 буржуйок, 17 наборів дитячого одягу та 512 набори гігієни. 

За сприяння голови Херсонської РВА Михайла Лінецького, херсонські тероборонівці та військові лікарі отримали медичний евакуаційний автомобіль від волонтерського руху «Українське серце б'ється».

Високопільська лікарня отримала автівку «швидкої» та медобладнання – портативний УЗД апарат, електрокардіограф та дефібрилятор. Це допомога від Українського науково-практичного центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф за сприяння Департаменту здоровʼя Херсонської ОВА.

До Херсона прибули 3 мобільні котельні потужністю 70 кВт та 2 потужні генератори на 100 кВт. Їх передали та доставили до міста представники німецько-української асоціації Ukrainian Future. 

Рухаємося вперед!

З сайту Херсонської ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь