КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 18.02.23

Дата: 19.02.2023 14:16
Кількість переглядів: 76

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 18 лютого????

Для відновлення світла на Херсонщині працює 24 бригади – це 116 робітників та 45 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять Костирку, Архангельське, Білоусове, Миролюбівку, Нововознесенське, Борозенське, Кізомис, Правдине та Посад-Покровське.   

За дорученням Херсонської ОВА, над відновленням будівель, що понівечені через російські удари, у Херсоні працювали 7 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби. Першочергові ремонтні роботи проведено за 4 адресами. Загалом закрито OSB-листами 41 вікно, з них 34 – у пошкодженому освітньому закладі. 

Вибухотехніки Нацполіції обстежили 1,3 гектара територій, вилучили 2 вибухонебезпечні предмети, знищили – 62. Піротехніки ДСНС обстежили майже 8,2 гектара територій, вилучили та знешкодили 164 вибухонебезпечні предмети.

З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 42 особи, з них 3 – це діти.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 4013 продуктових наборів, 44800 літрів питної води, 38320 банок консерви, 80 кг овочів, 19160 буханок хліба, 200 порцій обідів та 40 кубометрів паливної деревини. 

Медики з Рівненської області їдуть на Херсонщину, щоб допомагати колегам лікувати мирних жителів. До області прямують дві бригади Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Рівненській області. Лікарі-добровольці надаватимуть не лише екстрену допомогу, а й первинну - для цього мають необхідний запас ліків. 

Працюємо далі!

З сайту Херсонської ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь