КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 23.02.23

Дата: 24.02.2023 13:57
Кількість переглядів: 91

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 23 лютого.

Для відновлення світла на Херсонщині працює 38 бригади – це 185 робітників та 69 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять Берислав, Нововознесенське, Білоусове, Малу Олександрівку, Біляївку, Трудолюбівку, Борозенське, Калинівське, Херсон, Правдине, Молодецьке та Посад-Покровське.

За дорученням начальника Херсонської ОВА, над відновленням будівель, що понівечені через російські удари, у Херсоні працювали 20 робітників з Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 3 адресами. Загалом закрито OSB-листами 58 вікон, з них 40 – у дитсадку та 18 – у житлових будинках.

Облаштовано ще один тимчасовий міст через річку Інгулець на дорозі О220419 Шостакове – Старосілля (км 2+900). Деревʼяний міст, довжиною 18 метрів, встановили військовослужбовці першої бригади Адміністрації Державної спецслужби транспорту Міноборони.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили 7,8 гектара територій, вилучили 169 вибухонебезпечних предметів. Піротехніки ДСНС обстежили 17 гектар територій, вилучили та знешкодили 199 вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 105 осіб, з них 23 – це діти та 3 – маломобільні люди. Потягом виїхали 37 осіб, автотранспортом – 68. 

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 189 продуктових наборів, 3110 кг овочів, 400 порцій обідів, 12960 літрів питної води. Також люди отримали 16 ремонтних наборів, 82 листи OSB-листи, 2 рулони руберойду, 180 гігієнічних наборів, 180 косметичних наборів, 68 коробок зимового одягу, 98 коробок ковдр та пледів. 

На Херсонщині продовжують працювати представники міжнародної організації “Лікарі без кордонів”. Минулої доби бригади медиків відвідали Старосілля та Іванівку. Загалом медпрацівники оглянули 93 особи.

Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня отримала сучасні шприцеві інфузомати, що допомагають максимально точно дозувати ліки при введенні, та монітори, які дозволяють контролювати стан пацієнта. ЦЕ допомога від Спільної місії профспілки працівників державної податкової інспекції Литви, Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової служби, ГУ ДПС у Херсонській області, АР Крим та місті Севастополі. 

Працюємо далі!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь