КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 24.02.23

Дата: 25.02.2023 11:56
Кількість переглядів: 73

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 24 лютого.

Для відновлення електропостачання на Херсонщині працює 39 бригад – це 193 робітники та 72 одиниці техніки. Минулої доби енергетики працювали на лініях, що живлять Білоусове, Ольгине, Біляївку, Нововоронцовку, Трудолюбівку, Нововознесенське, Борозенське, Зеленівку, Калинівське, Станіслав, Правдине, Посад-Покровське та Херсон.

За дорученням начальника Херсонської ОВА, над відновленням будівель, що пошкоджені через російські удари, у Херсоні працювали 22 робітники з Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 7 адресами. Загалом закрито OSB-листами 96 вікон, з них 15 у медзакладах та 81 - у житлових будинках.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили 8 гектарів територій, вилучили 6 вибухонебезпечних предметів, знищили 348. Піротехніки ДСНС обстежили  понад 14 гектарів територій, вилучили та знешкодили 57 вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 30 людей. 

Центри видачі гуманітарної допомоги були тимчасово закриті, аби уникнути скупчення людей у дні можливого посилення воєнних дій. У Херсонську дитячу обласну клінічну лікарню доправили автомобіль Mercedes Vito, обладнання та необхідні речі від волонтерів з Чехії за сприяння Вікторії Єнджиєвської. Окрім автівки, у лікарню надійшли наркозні апарати, ліжка на заміну тих, що пошкоджені через ворожі обстріли, одяг та солодощі.

Працюємо далі!

З сайту Херсонської ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь