A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 25.02.23

Дата: 26.02.2023 12:19
Кількість переглядів: 78

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 25 лютого.

Для відновлення світла на Херсонщині працює 30 бригад – це 158 робітників та 64 одиниці техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять населені Білоусове, Ольгине, Калинівське, Берислав, Херсон, Правдине, Станіслав, Посад-Покровське, Комишани та Зеленівку.

За дорученням начальника Херсонської ОВА, над відновленням будівель, що понівечені через російські удари, у Херсоні працювали 20 робітників з Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 3 адресами. Загалом закрито OSB-листами 96 вікон, з них 45 – у школі та 54 – у житлових будинках.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили 2,3 гектара територій, вилучили 23 вибухонебезпечні предмети, знищили – 45. Піротехніки ДСНС обстежили 22,1 гектара територій, вилучили та знешкодили 116 вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 87 осіб, з них 15 – це діти. Потягом виїхали 34 людини, автотранспортом – 51. 

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 10 кубометрів паливної деревини, 12 дитячих наборів та 2 тонни питної води. 

У Херсоні відновлюється робота двох сервісних центрів МВС. З 28 лютого на вулиці Вишнева, 22 надаватимуть послуги сервісні центри МВС №6541 та №6543. Графік роботи: вівторок-п’ятниця — з 8:00 до 17:00; субота — з 8:00 до 15:45; неділя, понеділок — вихідні.

У селі Нова Кам'янка Милівської тергромади встановили модульний пункт медичної допомоги, переданий “Лікарями без кордонів”. У пункті є все необхідне для роботи: запас ліків та зручні меблі.

Волонтери з християнської євангелістської церкви, що на Рівненщині, та активісти руху «Safe» відремонтували 25 будинків у Станіславській громаді, пошкоджені через удари армії рф.

Працюємо далі!

З сайту Херсонської ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь