A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

#ЛЮТИЙДОНАТ: стартувала благодійна акція від Національного банку

Дата: 27.02.2023 17:00
Кількість переглядів: 75

Національний банк України разом з фандрайзинговою платформою United24 та в партнерстві з ПриватБанком оголошують про старт благодійного збору коштів #лютийдонат.

Мета ініціативи – зібрати кошти на 10 безпілотних комплексів «ЧАКЛУН» для Збройних Сил України. 

«ЧАКЛУН» — легкий у використанні, придатний до ручного запуску та ремонту в польових умовах розвідник українського виробництва. До кожного комплексу входять 5 дронів, які здатні перебувати в повітрі 60 хвилин та літати на відстань до 100 кілометрів. Вартість 1 комплексу – 1 032 000 грн.

"Минув рік з початку повномасштабної війни, мета якої – знищити Україну. Але Збройні Сили на фронті дають гідну відсіч цим ницим планам ворога, а вся українська громада – спільно допомагає нашій армії. Кожного дня ми подумки з українськими захисниками та захисницями, міркуємо, як ще можемо допомогти нашим героям? І сьогодні я радий оголосити про ініціативу, яку організував Національний банк. Ми запрошуємо кожного приєднатися до благодійного збору коштів та зробити #лютийдонат. Всі кошти будуть спрямовані на купівлю «Чаклунів» – дронів-розвідників, які стануть очима нашим ЗСУ. Щоб підтримати нашу благодійну акцію, ми підготували дійсно цікаві, цінні та неординарні подарунки", – сказав Голова Національного банку України Андрій Пишний.

Для учасників цієї благодійної ініціативи Національний банк передбачив 24 неймовірних ексклюзивних подарунки. Кожен, хто задонатить щонайменше 300 грн, зможе виграти один із подарунків, що розігруватимуться серед учасників акції:

З сайту Херсонської ОДА
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь