A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 28.02.23

Дата: 01.03.2023 12:32
Кількість переглядів: 96

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 28 лютого.

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 36 бригад – це 174 робітників та 65 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Білоусове, Ольгине, Миролюбівку, Трудолюбівку, Берислав, Калинівське, Твердомедове, Херсон, Правдине, Дар’ївка та Посад-Покровське.

Енергетики відновили електроживлення у селі Правдине Білозерської громади. Напругу подали для 312 абонентів. Це 105 із 228 населених пунктів звільненої Херсонщини, в якому відновили електроживлення. 

За дорученням начальника Херсонської ОВА, над відновленням будівель, що понівечені через російські удари, у Херсоні працював 31 робітник з Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 11 адресами. Загалом закрито OSB-листами 164 вікна, з них 14 – у дитсадку, 60 – у медзакладі, 40 – у школах, 50 – у житлових будинках. Також за однією адресою проведено роботи з усунення небезпеки на даху. 

Вибухотехніки Нацполіції обстежили 9,6 гектара територій, вилучили 18 вибухонебезпечних предметів, знищили – 15. Піротехніки ДСНС обстежили 5,6 гектара територій, вилучили та знешкодили 132 вибухонебезпечні предмети.

З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 65 осіб, з них 6 – це діти.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 1343 продуктових наборів, 7650 буханок хліба, 2980 кілограмів овочів, 22300 літрів питної води, 2803 банок консерви, 450 порцій обіду. Також людям передали 111 ремонтних комплектів, 68 OSB-листів, 15 брезентів, 135 кубометрів паливної деревини, 100 газових обігрівачів та 6 буржуйок. 

Херсон отримав три потужні електрогенератори на 440 та 500 кВа. Їх використовуватимуть для безперебійної роботи МКП “Херсонводоканал”. Допомогу передало Федеральне агентство з технічної допомоги (Німеччина). 

Працюємо далі!

Автор: Антон Костюк, Прес-служба ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь