A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 03.03.23

Дата: 04.03.2023 13:45
Кількість переглядів: 53

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 3 березня.

Для відновлення світла на Херсонщині працювала 41 бригада складом у 219 робітників та 81 одиницю техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Білоусове-2, Ольгине, Миролюбівку, Трудолюбівку, Біляївку, Калинівське, Берислав, Правдине, Чорнобаївку, Кірове, Нову Зорю, Станіслав, Дар'ївку, Посад-Покровське та Херсон.

Енергетики відновили електропостачання у трьох населених пунктах Херсонського району - це Дар'ївка, Ульяновка та Федорівка.

За дорученням начальника Херсонської ОВА, над відновленням будівель, що пошкоджені через російські обстріли, у Херсоні працювали 55 робітників з Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Загалом закрито OSB-листами 184 вікна і 9,38 квадратних метрів покрівлі.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили майже 4 гектари територій, вилучили 24 вибухонебезпечних предмети, знищили – 8. Піротехніки ДСНС обстежили 5,6 гектара територій, вилучили та знешкодили 62 вибухонебезпечних предмети.

З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 80 осіб, з них 4 дитини.

Жителі Херсонщини постійно отримують гуманітарну допомогу. Вчора мешканцям звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів роздали 4452 продуктових набори, 7956 буханок хліба, 10290 консерв, 0,5 тонн овочів, понад 1,5 тонни питної води, 482 гігієнічних набори. Також людям передали 1202 листів OSB, 15 ремонтних наборів, 6 рулонів руберойду, 15 метрів плівки, 4880 кубометрів дров та 96900 кг паливних брикетів.

Завдяки благодійній організації «Котики по-київськи», Kultur Land Werkstatt.e.V. Kulawe, що в Німеччині, за сприяння Petra Paul, Maren Lüth, Dorothee Hobel-Meiners виділила на потреби Херсонщини 1600 євро. На цю суму закупили дві потужні електростанції для Херсонської дитячої обласної лікарні. Одна електростанція забезпечує реанімаційне ліжко, тож допомагає рятувати життя.

Працюємо далі!

З сайту Херсонської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь