КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Привітання начальника Каланчацької селищної військової адміністрації з Міжнародним днем боротьби за права жінок

Дата: 08.03.2023 17:17
Кількість переглядів: 118

Шановні жінки! 

8 березня в Україні донедавна пов’язували лише з тюльпанами та весною. Нині все більше жінок погоджуються, що Міжнародний день боротьби за права жінок – це нагода заявити про рівноправ’я! Це заклик до ґендерної рівності у світі, вільному від упереджень, стереотипів і дискримінації, різноманітному, справедливому та інклюзивному світі, в якому цінують відмінності.

Сьогодні жінки працють у всіх можливих сфера, впевнена та професійно виконують покладені на них обовязки.  Вони з легкістю долають всі  труднощі  та досягають успіху! І ще раз переконуємося, що наші жінки - неймовірні та сильні в усі часи!

Сьогодні українські жінки,  разом з чоловіками на передовій відстоюють мир та єдність України. Ми вітаємо вас, жінки-бійці, жінки-волонтерки, жінки-лікарі, і дякуємо за ваші стійкість  та мужність. 

Особливі слова підтримки висловлюємо матерям, які не дочекалися своїх синів з війни. Нехай загоюються ваші душевні рани, а гордість за синів наповнює ваші серця.

Нехай скоріше запанує мир і небо знову буде блакитне.

З повагою,     Світлана Фоміна

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь