КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 10.03.23

Дата: 11.03.2023 17:29
Кількість переглядів: 57

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 10 березня.

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 43 бригади – це 217 робітників, котрі задіяли 77 одиниць техніки. Минулої доби енергетики ремонтували лінії, що живлять Трудолюбівку, Нововознесенське, Біляївку, Калинівське, Новопетрівку, Токареве, Борозенське, Зарічне, Томарине, Нову Зорю, Правдине, Кірове, Берислав, Інгулець, Посад-Покровське та Херсон. Вчора світло повернули у Інгулець, Зарічне та Ясну Поляну.

Над відновленням будівель, що пошкоджені через російські удари, у Херсоні працювали 15 робітників з Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 12 адресами. Загалом закрито OSB-листами 50 вікон у житлових будинках.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили 2,4 гектара територій, вилучили 26 вибухонебезпечних предметів, один ліквідували. Працівники ДСНС обстежили 6,9 гектара територій, вилучили та знешкодили 71 вибухонебезпечний предмет. Підрозділами ЗСУ, ТРО та ДССТ обстежено 15,3 кілометра доріг, понад 35 гектарів територій, на яких виявили та знищили 15 нерозірваних боєприпасів. 

З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 73 особи, з них 11 дітей.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 5049 продуктових наборів, 7850 буханок хліба, 9650 консерв, близько 25 тис. літрів питної води, 450 порцій готових обідів, 1959 банок згущеного молока, 1959 кг цукру та 3916 пакетів макаронних виробів. Також людям роздали 240 гігієнічних наборів, 24 ковдри та пледи, 33 сімейних набори, 20 буржуйок та 42 кубометри дров для опалення домівок, 11 OSB-плит та 9 наборів для ремонту будинків.

У Херсон від французької гуманітарної організації "Pompiers Humanitaires Solidaires" доправили автівки швидкої допомоги для міських клінічних лікарень ім. Є.Є. Карабелеша та ім. А. і О. Тропіних й Херсонського міського перинатального центру. Також благодійники передали 275 індивідуальних аптечок для військових.

Для Чорнобаївської громади надали два вантажних мікроавтобуси, три мінівени та три легковики. Це допомога податкової служби Литви. Автомобілі будуть використовувати для суспільних та інфраструктурних потреб громади.

Працюємо далі!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь