A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

На порталі Дія доступний розділ «Моє будівництво» в кабінеті громадянина: зберігайте усі документи будівельної сфери й перевіряйте їх статус у кілька кліків

Дата: 16.03.2023 17:13
Кількість переглядів: 116

На порталі Дія зручне оновлення — розділ «Моє будівництво» у кабінеті громадянина. У ньому відображаються всі документи будівельної сфери, у яких ви вказані як замовник будівництва. Так, можна подивитися коротку інформацію про документ, а також статус його розгляду органами будівельного контролю.

Скористатися розділом «Моє будівництво» можуть як фізичні, так і юридичні особи. До того ж відображаються всі документи незалежно від способу подання — через портал Дія чи ЦНАП.

Раніше, якщо людина подавала документи в паперовому вигляді і не хотіла окремо реєструватись у Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва (ЄДЕССБ), було досить складно дізнатися подальшу долю заявки. Потрібно було зв’язуватись зі ЦНАПом чи органом будівельного контролю і просити перевірити статус документа. Тепер це можна зробити самостійно через портал Дія, скориставшись електронним цифровим підписом.

Зверніть увагу, що в розділі доступні документи, переважно створені після липня 2020 року, коли розпочала роботу ЄДЕССБ. Відтоді громадяни подали більше 172 тисяч заяв на отримання будівельних послуг.

Детальнішу інформацію про заявки можна переглянути в Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва.

Будівельні послуги на Порталі Дія та Єдина державна електронна система у сфері будівництва розроблені Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури у співпраці з Міністерством цифрової трансформації за підтримки проєкту USAID/UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS».

З сайту Херсонської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь