КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 25.03.23

Дата: 26.03.2023 14:51
Кількість переглядів: 61

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 25 березня.

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 40 бригад – це 191 робітник та 73 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Малу Сейдеминуху, Берислав, Петропавлівку, Хрещенівку, Новопетрівку, Калинівське, Краснолюбецьк, Томарине, Херсон, Правдине, Кірове, Білозерку, Крутий Яр та Посад-Покровське.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили 4,1 гектара територій, вилучили 70 вибухонебезпечних предметів, знищили – 30. Піротехніки ДСНС обстежили 3 гектари територій, вилучили та знешкодили 58 вибухонебезпечних предметів. Підрозділи ЗСУ, ТРО та ДССТ обстежили 19,6 кілометра доріг, 6 кілометрів ліній електропередач, 2479,3 гектара територій, на яких виявили та знищили 405 вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 91 особу, з них 8 – це діти. Потягом виїхали 32 людини, автотранспортом – 59. 

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 1476 продуктових наборів, 18500 буханок хліба, 11040 банок консерви, 450 готових обідів, 2964 літрів питної води, 660 кілограмів продуктів, 2692 кілограми насіння. Також людям передали 34 OSB-листи, 3 рулони брезенту, 25 рейок, 10 дощок, 32,3 кубометра дров, 54 ліхтарі та 50 повербанків.

До Херсонської міської лікарні імені Лучанського прибув автомобіль швидкої медичної допомоги типу “В”, медикаменти та витратні матеріали. Це допомога від Миколаївського відділення міжнародної організації "Лікарі без кордонів". 

Від Миколаївщини до Херсона прибули три вантажівки з гуманітарною допомогою. Привезли продуктові набори, а також генератори різної потужності для безперебійної роботи соціально важливих об'єктів області. Допомогу передав гуманітарний штаб при Миколаївської ОВА разом із партнерами з Freunde helfen Konvoi та Round Table Moldova.

22 генератори, медикаменти, засоби гігієни, ковдри та одяг – чергова допомога, що надійшла до Херсонщини з Волині. Її передали від Благодійного фонду "Сучасна Україна", міжнародних партнерів з Італії, Німеччини, Чехії, Польщі, місцевих підприємців та Волинської ОВА.

Працюємо далі!

З сайту Херсонської ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь