КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 31.03.23

Дата: 01.04.2023 13:44
Кількість переглядів: 64

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 31 березня.

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 37 бригад – це 163 робітники та 62 одиниці техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Раківку, Хрещенівку, Новопетрівку, Петропавлівку, Калинівське, Борозенське, село Максима Горького, Давидів Брід, Киселівку, Посад-Покровське, Олександрівку, Білозерку та Херсон. 

Енергетики вчора подали напругу у село Максима Горького та Новопетрівку Бериславського району - зі світлом тепер ще 207 абонентів.

Над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювали 25 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби. Роботи виконали за 6 адресами, закрили 35 віконних отворів. З них 25 у житлових будинках, інші - у нежитлових будівлях. Завершили ремонт даху будівлі освітнього закладу та одного з будинків, також закрили металевими каркасами пам'ятник Тарасу Шевченку.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили 4 гектари територій, вилучили 45 вибухонебезпечних предметів. Піротехніки ДСНС обстежили 6 гектарів територій, вилучили та знешкодили 53 вибухонебезпечні предмети. Підрозділи ЗСУ, ТРО обстежили понад 250 гектарів територій, на яких виявили та знищили 47 вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 91 особу, з них 9 – це діти.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 1702 продуктових набори, 6380 буханок хліба, 1220 банок консервів. Також людям роздали 7 ремонтних наборів, 27 OSB-листів, 1010 гігієнічних наборів, 196 ковдр та 5 рулонів брезенту.

Співробітники гуманітарного центру «Проліска - Кривий Ріг» оперативно виїхали у Берислав та передали жителям гуманітарну допомогу від UNHCR Ukraine - Aгентства ООН у справах біженців в Україні, а саме набори для екстрених ремонтів будівель.

Працюємо далі!

З сайту Херсонської ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь