КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 31.03.23

Дата: 01.04.2023 13:44
Кількість переглядів: 58

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 31 березня.

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 37 бригад – це 163 робітники та 62 одиниці техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Раківку, Хрещенівку, Новопетрівку, Петропавлівку, Калинівське, Борозенське, село Максима Горького, Давидів Брід, Киселівку, Посад-Покровське, Олександрівку, Білозерку та Херсон. 

Енергетики вчора подали напругу у село Максима Горького та Новопетрівку Бериславського району - зі світлом тепер ще 207 абонентів.

Над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювали 25 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби. Роботи виконали за 6 адресами, закрили 35 віконних отворів. З них 25 у житлових будинках, інші - у нежитлових будівлях. Завершили ремонт даху будівлі освітнього закладу та одного з будинків, також закрили металевими каркасами пам'ятник Тарасу Шевченку.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили 4 гектари територій, вилучили 45 вибухонебезпечних предметів. Піротехніки ДСНС обстежили 6 гектарів територій, вилучили та знешкодили 53 вибухонебезпечні предмети. Підрозділи ЗСУ, ТРО обстежили понад 250 гектарів територій, на яких виявили та знищили 47 вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 91 особу, з них 9 – це діти.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 1702 продуктових набори, 6380 буханок хліба, 1220 банок консервів. Також людям роздали 7 ремонтних наборів, 27 OSB-листів, 1010 гігієнічних наборів, 196 ковдр та 5 рулонів брезенту.

Співробітники гуманітарного центру «Проліска - Кривий Ріг» оперативно виїхали у Берислав та передали жителям гуманітарну допомогу від UNHCR Ukraine - Aгентства ООН у справах біженців в Україні, а саме набори для екстрених ремонтів будівель.

Працюємо далі!

З сайту Херсонської ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь