КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 08.04.23

Дата: 09.04.2023 12:36
Кількість переглядів: 52

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 8 квітня.

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 26 бригад – це 109 робітників та 38 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Високопілля, Таврійське, Брускинське, Бобровий Кут, Садок, Хрещенівку, Краснолюбецьк, Потьомкине, Давидів Брід, Херсон, Посад-Покровське, Олександрівку та Чорнобаївку.

Херсонгаз відновив розподіл газу на понад 13 тисяч об’єктів. Блакитне паливо подали у населені пункти Високопільської та Великоолександрівської тергромад Бериславського району та у Херсонський район.

Учора 20 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби провели роботи щодо інженерно-технічного укріплення та захисту двох памʼятників, а також відремонтували покрівлю у будівлі одного з обʼєктів критичної інфраструктури. 

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 24 939  гектар територій, з них 21480 гектар – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено 54019 вибухонебезпечних предметів. 

З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 61 особу, з них 2 дитини та 1 маломобільна людина. 

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 1982 продуктові набори,17000 банок консерви, 25000 буханок хліба, 550 порцій готових обідів, 824 набори насіння. Також людям передали 226 гігієнічних наборів, 4 дитячі гігієнічні набори та 197 одиниць побутової хімії. 

У Посад-Покровське та Миролюбівку привезли два генератори потужністю 20 кВт. Це допомога від Ірландської неурядової організації “GOAL”. Техніка знадобиться для централізованої подачі води у домівки людей.

Працюємо далі!

З сайту Херсонської ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь