КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 20.04.23

Дата: 21.04.2023 13:51
Кількість переглядів: 85

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 20 квітня.

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 41 бригада – це 192 робітники та 74 одиниці техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять П’ятихатки, Добрянку, Чкалове, Новополтавку, Давидів Брід, Берислав, Херсон, Олександрівку, Посад-Покровське, Степове, Високопілля, Миколаївку, Петрівку, Новогреднєве, Садок та Таврійське.

Енергетики відновили електропостачання  у Таврійському та Новій Зорі Білозерської громади.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 35 робітників з Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 10 адресами. Загалом OSB-листами закрили 319 вікон, з них 48 – у науковій установі, 22 – у дитсадку, 165- в освітньому закладі, 30 - на об'єкті критичної інфраструктури та 54 – у житлових будинках. Також відремонтували покрівлю у приватному будинку. 

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 30527,9 гектара територій, з них 26370,8 гектара – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено 58436  вибухонебезпечні предмети. 

З деокупованих територій Херсонщини автомобільним транспортом евакуювали 52 особи, з них 2 дітей та 1 маломобільна людина. . 

На Херсонщині продовжують працювати представники міжнародної організації “Лікарі без кордонів”. Минулої доби бригади медиків відвідали Велику Олександрівку, Старосілля, Нововознесенське, Нововоронцовку та Нововоскресенське. Загалом медпрацівники оглянули 101 особу.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 1912 продуктових наборів, 4500 банки консерви, 4500 буханок хліба, 550 порцій готових обідів, 850 літрів питної води та 130 овочевих наборів. Також людям передали 111 ремонтних наборів, 63 OSB-листів, 100 одиниць побутової хімії, 11 гігієнічних наборів, 22  ковдри, 31 рюкзак для дітей та 38 дитячих курток.

У Великій Олександрівці та Високопіллі Бериславського району "Ощадбанк" встановив банкомати та термінали самообслуговування.

Кочубеївська громада отримала матеріали для ремонту фельдшерських пунктів від фармацевтичної фірми "Polpharma" та польського Фонду Освіти для демократії.

Працюємо далі!

З сайту Херсонської ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь