КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 24.04.23

Дата: 25.04.2023 14:00
Кількість переглядів: 47

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 24 квітня.

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 38 бригад – це 174 робітники та 65  одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Берислав, Українку, Потьомкіне, Давидів Брід, Безводнє, Садок, Щасливе, Новогреднєво, Херсон, Олександрівку, Таврійське, Комишани та  Посад-Покровське.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 35 робітників з Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 6 адресами. Загалом OSB-листами закрили 65 вікон, з них 38 – у школі та 27 - у житлових будинках.

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 32430,8 гектара територій, з них 28038,7 гектара – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено 59765 вибухонебезпечний предмет. 

З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 52 людини, з них 7 дітей та 1 маломобільна особа. 

На Херсонщині продовжують працювати представники міжнародної організації “Лікарі без кордонів”. Минулої доби бригада медиків відвідали Архангельське, де оглянули трьох пацієнтів. 

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 2562 продуктових наборів, 9087 буханок хліба, 6587 банок  консерви, 10060 літрів води, 300 супів швидкого приготування та 550 порцій готового обіду. Також  людям передали 31 ремонтний набір, 5 гігієнічних наборів, 14 OSB-листів, 6 рюкзаків для дітей та 480 сімейних наборів .

Працюємо далі !

З сайту Херсонської ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь