A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 26.04.23

Дата: 27.04.2023 13:17
Кількість переглядів: 67

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 26 квітня.

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 41 бригада – це 187 робітників та 71 одиниця техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Берислав, Потьомкине, Давидів Брід , Чкалове, Садок, Червоне, Благодатівку, Нововознесенське, Малу Сейдеминуху, Новогреднєве, Херсон, Олександрівку, Таврійське, Посад-Покровське, Микільське та Надеждівку. 

Учора енергетики відновили електропостачання у селі Червоне Новоолександрівської громади. До мережі підʼєднали 10 абонентів. 

Фахівці оператора мобільного звʼязку відновили роботу 1 базової станції у Дніпровському районі Херсону. Нині на звільненій Херсонщині працює 294 базові та 3 пересувні станції.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 25 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби. 

Першочергові ремонтні роботи проведено за 6 адресами. Загалом OSB-листами закрито 13 вікон у житлових будинках. А також проводяться ремонтно-відновлювальні роботи покрівлі вищого навчального закладу.

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 33254,4 гектара територій, з них 28776,3 гектара – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено 60611 вибухонебезпечних предметів. 

З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 88 осіб, з них 20 дітей. 

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 3596 продуктових наборів, 9100 банок консерви, 3120 літрів води, 9100 буханок хліба, 2263 паски, 550 порцій готового обіду, 130 кг  продуктів харчування, 1425 кг сімейної картоплі та 537 пачок посадкового насіння. Також людям передали 14 ремонтних наборів , 32 OSB-листів, 27 рюкзаків для дітей та 133 сімейних набори. 

Працюємо далі!

З сайту Херсонської ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь