A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 27.04.23

Дата: 28.04.2023 14:40
Кількість переглядів: 113

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 27 квітня.

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 41 бригада – це 187 робітників та 71 одиниця техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Берислав, Потьомкине, Давидів Брід , Чкалове, Червоне, Благодатівку, Малу Сейдеминуху, Новогреднєве, Пʼятихатки, Херсон, Олександрівку, Посад-Покровське та Микільське.

Учора енергетики відновили електропостачання у двох населених пунктах Херсонщини. До мережі підʼєднали село Чкалове Новоолександрівської громади та село Микільське Дарʼївської громади. Загалом до мережі підʼєднали 364 абонентів. 

Фахівці оператора мобільного звʼязку відновили роботу 2 базових станцій у Дніпровському та Корабельному  районах Херсона. Нині на звільненій Херсонщині працює 296 базових та 3 пересувні станції.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 25 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби. Першочергові ремонтні роботи проведено за 8 адресами. Загалом OSB-листами закрито 35 вікон у житлових будинках. А також проводяться ремонтно-відновлювальні роботи покрівлі вищого навчального закладу. 

Завершено будівництво тимчасового мосту через річку Інгулець, що між Великою Олександрівкою та Білою Криницею. А також проведено капітальну відбудову мосту через річку Інгулець у Калинівській громаді.

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 33443,1  гектара територій, з них 28877 гектара - землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено 60853 вибухонебезпечних предметів. 

З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 94 людини, з них 14 дітей. Потягом виїхали 35 жителів області, автотранспортом – 59.

На Херсонщині продовжують працювати представники міжнародної організації “Лікарі без кордонів”. Минулої доби бригади медиків відвідали Давидів Брід та Бобровий Кут. Загалом медпрацівники оглянули 60 осіб.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 956 продуктових наборів, 3916 банок консерви, 1218 літрів води, 2830 буханок хліба, 550 порцій готового обіду, 3775 кг сімейної картоплі та 195 пачок посадкового насіння. Також людям передали 26 ремонтних наборів та 90 OSB-листів. 

“Ощадбанк” відновив роботу ще одного відділення у Херсоні.  Відділення працює в місті за адресою: проспект Святих Кирила та Мефодія, 15/2. Тут клієнти можуть отримати повний спектр банківських послуг.

Працюємо далі!

З сайту Херсонської ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь