КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Привітання голови Каланчацької селищної військової адміністрації з Днем матері!

Дата: 14.05.2023 09:22
Кількість переглядів: 123

Шановна громадо!

Щороку в другу неділю травня в Україні вшановують День матері – свято, яке справедливо повернулося до нас лише з проголошенням незалежності України, але встигло заволодіти нашими серцями.

Слово мама-святе для кожного з нас, а материнська любов – найсильніша, безкорислива та найжертовніша у світі. Мати подарувала нам життя, піклувалась, виховувала, оберігала та завжди захищала.

У цей день щиро дякуємо вам, дорогі жінки, матері, бабусі за вашу любов, самовідданість, щирі молитви, щоденну турботу та підтримку. Ви справжній приклад, берегині сімейного вогнища, яка поєднує у собі цінність та силу, мудрість та рішучість, цінність та впевненість!

Також у цей особливий день висловлюємо глибоку шану матерям, чиї діти стали на захист України. Схиляємо голови перед матерями і дружинами полеглих Героїв, які віддали власне життя на вівтар служіння України, за мир та спокій кожного з нас. Ми розділяємо з вами важкий біль втрати, яка стала спільною для всього українського народу.

Бажаємо вам дорогі жінки міцного здоров’я, щастя, душевного спокою та миру. Нехай у ваших родинах панує добро, злагода та благополуччя.

відео за посиланням

З повагою

Начальний селищної військової адміністрації       Світлана ФОМІНА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь