КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Висловлюємо щирі співчуття з приводу смерті завідувача терапевтичним відділенням КНП «Каланчацька лікарня» - Петра Васильовича Барановського

Дата: 14.05.2023 14:36
Кількість переглядів: 180

Сьогодні, 14 травня 2023 року,  на  своєму 72 році життя, помер завідувач терапевтичним відділенням КНП «Каланчацька лікарня», кандидат медичних наук  – Петро Васильович Барановський.

Петро Васильович, закінчив Тернопільський медичний університет у 1974 році за фахом терапія. Кандидат медичних наук. З 1986 року має вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю терапія.

 Майже 50 років  присвятив служінню охорони здоров’я  та людям. А це неймовірна  кількість правильно та вчасно встановлених діагнозів,  сотні врятованих життів, тисячі вдячних пацієнтів.

Талант, високий професіоналізм, компетентність та енергійність – ось ті риси, які зробили Петра Васильовича авторитетною, шанованою та впізнаваною людиною на теренах всієї Херсонщини.

Колеги відзначають його такі професійні якості як виваженість у прийнятті рішень, мудрість в діях, відданість обраній справі.

Він був світлою, доброю, мудрою, талановитою людиною. Прикладом для всіх нас. Зберігаємо у нашій пам’яті лише світлі спогади про нього та будемо пам’ятати завжди.  Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевний біль, від втрати рідної людини.

 Шановні рідні, поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи.

Нехай милосердний Господь упокоїть його душу у Своїх Небесних Оселях, там , де спочивають праведні.

Вічна пам'ять....

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь