КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Висловлюємо щирі співчуття з приводу смерті завідувача терапевтичним відділенням КНП «Каланчацька лікарня» - Петра Васильовича Барановського

Дата: 14.05.2023 14:36
Кількість переглядів: 174

Сьогодні, 14 травня 2023 року,  на  своєму 72 році життя, помер завідувач терапевтичним відділенням КНП «Каланчацька лікарня», кандидат медичних наук  – Петро Васильович Барановський.

Петро Васильович, закінчив Тернопільський медичний університет у 1974 році за фахом терапія. Кандидат медичних наук. З 1986 року має вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю терапія.

 Майже 50 років  присвятив служінню охорони здоров’я  та людям. А це неймовірна  кількість правильно та вчасно встановлених діагнозів,  сотні врятованих життів, тисячі вдячних пацієнтів.

Талант, високий професіоналізм, компетентність та енергійність – ось ті риси, які зробили Петра Васильовича авторитетною, шанованою та впізнаваною людиною на теренах всієї Херсонщини.

Колеги відзначають його такі професійні якості як виваженість у прийнятті рішень, мудрість в діях, відданість обраній справі.

Він був світлою, доброю, мудрою, талановитою людиною. Прикладом для всіх нас. Зберігаємо у нашій пам’яті лише світлі спогади про нього та будемо пам’ятати завжди.  Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевний біль, від втрати рідної людини.

 Шановні рідні, поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи.

Нехай милосердний Господь упокоїть його душу у Своїх Небесних Оселях, там , де спочивають праведні.

Вічна пам'ять....

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь