КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 12 травня

Дата: 13.05.2023 15:19
Кількість переглядів: 67

Для відновлення світла на Херсонщині працювала 41 бригада – це 173 робітники та 64 одиниці техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять П’ятихатки, Іщенку, Дмитренку, Благодатівку, Велику Олександрівку, Суханове, Зелений Гай, Херсон, Посад-Покровське, Олександрівку та Білозерку.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 35 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено у 24 житлових будинках, де OSB-листами закрили 96 вікон та перекрили плівкою 36 квадратних метрів покрівлі. Також фахівці займалися спорудженням захисних конструкцій довкола памʼятників.

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 37345 гектарів територій, з них 32198,5 гектарів – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено 68,2 тис. вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 56 людей, з них 5 дітей.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 2675 продуктових наборів, 12440 банок консерви, 10270 буханок хліба, 650 порцій готових обідів, 54 набори насіння та 120 літрів питної води. Також людям передали 81 OSB-лист та 23 ремонтні набори.

На Херсонщині продовжують працювати представники міжнародної організації “Лікарі без кордонів”. Минулої доби бригади медиків відвідали Потьомкине, де оглянули 37 пацієнтів.

Працюємо далі!

Автор: Управління внутрішньої та інформаційної політики ХОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь