КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

На Херсонщині обговорили питання стабілізації економіки регіону

Дата: 18.05.2023 21:14
Кількість переглядів: 73

Попри обстріли. Попри постійний терор мирних мешканців. Попри намагання росіян стерти нас з лиця землі. Херсонщина вистояла і повертається до життя. Регіон відроджується і розвивається.  

Представники Херсонської ОВА, держструктур, банків та бізнесу обговорили подальші кроки, які допоможуть стабілізувати економіку регіону. 

З березня підприємці Херсонщини мають змогу отримати фінансування за програмою доступних кредитів «5-7-9» та програмою мікрогрантів «Є-робота». Під час окупації та вже після деокупації жителі Херсонщини не мали змоги до них долучитися. Але зусиллями ОДА вдалося розширити проєкти і включити до них наш регіон. 

Біль нашого краю - це заміновані окупантами території. Нашпиговані вибухівкою й сільгоспземлі. Тож фермери не можуть повноцінно працювати. 

Нині працюємо над пришвидшенням отримання операторами з розмінування відповідних дозвільних документів, а також залученням іноземних фахівців для гуманітарного розмінування.

«Ми усвідомлюємо, що люди – головний ресурс, що без створення робочих місць ми не зможемо повернути херсонців додому. Повернути наших громадян, які були змушені виїхати із власних домівок в інші області та за кордон, є пріоритетним завданням для обласної влади. Ми повинні дати їм можливість жити в безпечному середовищі та мати гідний дохід від роботи чи власної справи», - відзначив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

З сайту Херсонської ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь