A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 22.05.23

Дата: 23.05.2023 15:13
Кількість переглядів: 56

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 22 травня.

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 38 бригад – це 172 робітники та 66 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Щасливе, Брускинське, Давидів Брід, Херсон, Посад-Покровське, Костромку та Білозерку.

Фахівці операторів мобільного зв’язку відновили роботу 1 базової станції у Суворовському районі Херсона. Нині на звільненій Херсонщині працює 312  базових та 3 пересувні станції.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали  35 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за  18 адресами. Загалом OSB-листами закрили 90 вікон, з них  26 - у житлових будинках та 64 - в будівлях інфраструктури міста. 

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 40, 316  гектарів територій, з них 34 765 гектарів – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено понад 71,4 тис. вибухонебезпечних предметів. 

З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 47 осіб, з них 2 дитини. 

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 1 600 продуктових наборів, 4 888 банок консерви, 2 444 буханок хліба, 650 порцій готових обідів, 23 562 літри питної води, 6 270 картоплі. Також людям передали 100 ремонтних наборів та 2 дорослих памперсів. 

На Херсонщині продовжують працювати представники міжнародної організації “Лікарі без кордонів”. Минулої доби бригади медиків відвідали Бобровий кут, Архангельське, Новопетрівку та Нововасилівку. Загалом лікарі оглянули 82 пацієнтів.

Працюємо далі!

З сайту Херсонської ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь