A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 24.05.23

Дата: 25.05.2023 15:57
Кількість переглядів: 31

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 24 травня.

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 36 бригад – це 160 робітників та 62 одиниці техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Костромку, Брускинське, Давидів Брід, Щасливе, Білозерку, Станіслав, Посад-Покровське та Олександрівку.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 35 з робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено у 21 житловому будинку, де OSB-листами закрили 76 вікон, 1 дверний отвір та полагодили 660 квадратних метрів покрівлі. 

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 40537,9 гектара територій, з них 34965 гектар – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено майже 72 тис. вибухонебезпечних предметів. 

З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 91 людину, з них 13 дітей. 

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 19241 банку консерви, 19241 буханку хліба, 4800 продуктових наборів, 650 порцій готових обідів, 12500 кілограмів картоплі, 231 пачку молока та 70700 літрів питної води. Також людям передали 250 гігієнічних наборів, 2 набори будівельних матеріалів та 60 наборів садового інвентарю. 

На Херсонщині продовжують працювати представники міжнародної організації “Лікарі без кордонів”. Минулої доби бригади медиків відвідали Борозенське та Новомиколаївку. Загалом лікарі оглянули 53 пацієнти.

У Тягинці встановили мобільне бетонне укриття. Воно має товсті стіни, а тому надійно захищає від уламків ворожих снарядів. Також воно обладнане зручними місцями для сидіння.

Працюємо далі!

З сайту Херсонської ОДА

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь