КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 01.06.23

Дата: 02.06.2023 15:09
Кількість переглядів: 29

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 1 червня.

Для відновлення світла на Херсонщині працювали  32 бригади – це 137 робітників та 60 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Велику Олександрівку, село Запоріжжя,  Берислав, Білогірку, Суханове, Новорайськ, Червоний Яр, Станіслав, Посад-Покровське та Херсон.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 35 з робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 12 адресами, де OSB-листами закрили 182 вікна, з яких 46 в житлових будинках, 136 – соціальні об’єкти.

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 44 575 гектара територій, з них 38 465,4 гектара – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено майже 73,6 тис. вибухонебезпечних предметів. 

З деокупованих територій Херсонщини автомобільним транспортом евакуювали 94 людини, з них 8 дітей.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 1 311 продуктових наборів, 8 340 буханок хліба, 10 680 банок консерви, 650 порцій обіду, 1 262 пляшки води та 341 набір для дітей. Також людям передали 30 OSB-листів, 29 гігієнічних наборів, 261 ремонтний набір та 4 будівельних набори .

На Херсонщині продовжують працювати представники міжнародної організації “Лікарі без кордонів”. Минулої доби бригади медиків відвідали Давидів Брід, Велику Олександрівку, Бобровий кут та Трудолюбівку, де оглянули  89 пацієнтів.

В селі Олександрівка встановили мобільний фельдшерсько-акушерський пункт.

Працюємо далі!

Автор: Антон Костюк, Прес-служба ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь