КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Сьогодні світова спільнота відзначає день довкілля

Дата: 05.06.2023 12:53
Кількість переглядів: 54

І поки весь світ говорить про глобальне потепління та засилля пластику, ми говоримо: росія нищить усе живе. 

Через військову агресію рф екосистема зазнає нищівних втрат. Численні обстріли спричиняють пожежі. Горить ліс - гинуть тварини, які там живуть. Хижаки залишають дику природу і приходять до міст, наражаючи людей на небезпеку. До берегів постійно прибиває мертву рибу і дельфінів. Вибухи - це постійні викиди шкідливих речовин. 

На Херсонщині поля і водойми заміновані. Лісосмуги почавлені танками. Заповідники - під постійним вогнем. А недоторкана природа стоптана загарбниками. Окупанти втручаються в екосистему. Зокрема з’єднали острів Джарилгач з материковою частиною задля своїх військових потреб.  

А зараз окупанти готуються підірвати завод «Кримський титан», що в Арм’янську. І якщо це станеться, масштаби трагедії зрівняються з Чорнобилем. росія вчергове шантажує весь світ.  

Повітря, вода, флора і фауна - страждає все. І наслідки відчує щонайменше вся Європа. А результати цього впливу даватимуться взнаки довгі роки. 

Тож у Всесвітній день довкілля ми говоримо про перемогу. Яка покладе край знущанням росіян і над людьми, і над природою.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь