A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

15 тисяч українців зареєструвалися в ITSkills4U, щоб вивчати хмарні технології

Дата: 15.06.2023 16:02
Кількість переглядів: 54

ITSkills4U — це міжнародна навчальна програма для тих, хто хоче розвинути навички у сфері хмарних технологій. Для українців доступ до навчання та міжнародних сертифікацій безоплатний. Наразі вже 15 тисяч українців зареєструвалися на платформі. А деякі випускники вже почали нову кар’єру в напрямах Big Data, Software Engineering, Сloud Support. Інші — отримали підвищення на поточному місці роботи.

Сьогодні в ІТ-сфері — тисячі актуальних вакансій, пов’язаних з хмарними технологіями. Є запит на cloud-інженерів, фінансистів зі знанням хмари, розробників, системних адміністраторів, архітекторів рішень тощо. ITSkills4U допомагає всім охочим розпочати або розвинути кар’єру в tech. Серед учасників програми — студенти, лікарі, кадастрові фахівці, логісти, діджитал-маркетологи, спеціалісти підбору кадрів, дизайнери, інженери промисловості, фармацевти, фінансисти та ІТ-фахівці.

ITSkills4U пропонує пройти навчання самостійно або з інструкторами, отримати одну із шести AWS сертифікацій, доступних у цій програмі, розвинути практичні навички на заняттях під керівництвом співробітників AWS та взяти участь у ярмарках вакансій. Матеріали доступні двома мовами: англійською та українською. Програма пропонує курси як для тих, хто не має досвіду в ІТ, так і для людей, які вже працюють у галузі й зацікавлені в сертифікаціях для підтвердження знань хмарних технологій AWS.

Після того як користувачі реєструються на платформі, їм пропонують коротке опитування про досвід в ІТ, знання англійської мови та наявність часу на навчання. За результатами студентам пропонують варіанти навчання.

77 % учасників ITSkills4U підтвердили, що програма вже допомогла їм у розвитку кар’єри.

Зареєструватися на програму можна за посиланням — https://itskills4u.com.ua/

Програма ITSkills4U започаткована Amazon Web Services за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та проєкту Дія.Освіта.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь