A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Дізнавайтесь безоплатно про публічні закупівлі з онлайн-курсу на Prometheus: від теорії до практики

Дата: 16.06.2023 12:05
Кількість переглядів: 42

Публічні закупівлі – це не просто розподіл державних коштів, а рушійний механізм економічного розвитку країни. Конкурентні торги залучають до участі різні компанії, що сприяє підвищенню якості послуг і товарів, а також зниженню їхньої вартості. Участь у публічних закупівлях дозволяє компаніям-стартапам та представникам малого бізнесу стати конкурентоспроможними та розширити свою діяльність.

Онлайн-курс на освітній платформі Prometheus «Публічні закупівлі: від теорії до практики» розроблений для підвищення професійного рівня фахівців, які вже працюють у сфері, а також для початківців. З огляду на непросту економічну ситуацію в Україні дуже важливе формування або зміна організаційної та поведінкової культури спеціалістів із публічних закупівель на основі вітчизняних та міжнародних принципів.

Після завершення воєнних дій будуть актуальними проєкти з відбудови країни, і публічні закупівлі стануть ключовим інструментом їхньої реалізації. Тому знання стандартів, за якими відбуваються публічні закупівлі, актуальні не лише для фахівців цієї галузі, а й для інших суб'єктів закупівельної сфери, у тому числі для учасників торгів.

Комплексний курс містить інформацію про сучасний підхід, тенденції, державну політику, базовану на принципах країн-членів ЄС, законодавче підґрунтя, повний цикл публічних закупівель – від планування і розробки тендерної документації/пропозиції до виконання договорів та аналізу ефективності закупівель.

Під час навчання ви:

  • отримаєте інформацію про органи, відповідальні за регулювання та контроль публічних закупівель;
  • дізнаєтеся, хто має право здійснювати моніторинг закупівель, аудит діяльності та як відбувається процедура оскарження;
  • довідаєтесь про нові та сучасні підходи до розвитку сфери публічних закупівель;
  • ознайомитесь із ключовими нормами закупівельного законодавства;
  • навчитеся планувати та організовувати закупівельний процес, обирати необхідну процедуру, готувати тендерну документацію та укладати договори.

Курс «Публічні закупівлі: від теорії до практики» буде корисним фахівцям із публічних закупівель, представникам громадських організацій та експертного середовища, держслужбовцям, правоохоронним органам та бізнесу.

Реєструйтеся та проходьте навчання вже зараз за посиланням.

Онлайн-курс підготовлений за фінансової підтримки ЄС в рамках реалізації проєкту «Підтримка реформи публічних закупівель в Україні». Окремі думки, висловлені в матеріалах або озвучені в навчальному курсі, є особистою позицією авторів/спікерів і необов’язково відображають точку зору ЄС

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь