КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Продовжуємо безоплатне навчання про публічні закупівлі: управління та оцінка ефективності

Дата: 19.06.2023 12:16
Кількість переглядів: 95

Україна переживає нелегкі часи, але ми впевнені: публічні закупівлі можуть стати ключовим інструментом підтримки економічного зростання та розвитку нашої держави.

В Україні нараховують близько 30 тисяч організацій-замовників, які мають фахівців із публічних закупівель. Змістовне та концентроване постійне навчання для них – це запорука покращення ефективності публічних закупівель та формування групи професійних спеціалістів на ринку.

Створений на освітній платформі Prometheus безоплатний онлайн-курс «Публічні закупівлі: управління та оцінка ефективності» містить необхідні знання та практичні рекомендації, які допоможуть вам зрозуміти процес проведення публічних закупівель в Україні з урахуванням актуального законодавства та світових тенденцій розвитку галузі. Курс розроблений висококваліфікованими фахівцями з багаторічним досвідом у закупівельній сфері.

Програма є продовженням базового курсу «Публічні закупівлі: від теорії до практики». Вона спрямована на покращення управлінських навичок під час планування закупівель, проведення аналізу ринку та для підвищення рівня ефективності публічних закупівель.

Онлайн-курс «Публічні закупівлі: управління та оцінка ефективності» можна пройти після засвоєння базового курсу або окремо.

Під час навчання на курсі ви:

  • навчитеся будувати стратегію публічних закупівель в організації;
  • розглянете інструменти аналізу ефективності публічних закупівель;
  • дізнаєтеся про контрактний менеджмент (зокрема, щодо виконання договору, звітування та нікчемності договору тощо);
  • ознайомитеся з заходами запобігання корупції;
  • довідаєтеся про новітні підходи та інструменти у сфері публічних закупівель.

Курс буде цікавий спеціалістам, відповідальним за публічні закупівлі (особливо в організаціях, де функція закупівель розвинена недостатньо), та іншому дотичному до процесу закупівель персоналу: ініціаторам закупівель, контрактним менеджерам, внутрішньому аудиту/комплаєнсу.

Відеолекції, завдання, форум і можливість отримати сертифікат доступні в будь-який час.

Реєструйтеся та проходьте навчання вже зараз за посиланням.

Онлайн-курс підготовлений за фінансової підтримки ЄС в рамках реалізації проєкту «Підтримка реформи публічних закупівель в Україні». Окремі думки, висловлені в матеріалах або озвучені в навчальному курсі, є особистою позицією авторів/спікерів і необов’язково відображають точку зору ЄС

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь