A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Безкоштовне навчання Machine Learning для українців: Google запускає онлайн-курс за підтримки Мінцифри

Дата: 28.06.2023 12:06
Кількість переглядів: 55

Новий безкоштовний курс про Machine Learning Bootcamp від Google — це частина глобальної ініціативи для підтримки українських розробників.

Мета — допоможіть розробникам отримати теоретичні та практичні знання з машинного навчання для полегшення пошуку роботи. Машинне навчання (machine learning) — це розділ штучного інтелекту, який навчає комп'ютер самостійно виконувати різні завдання.

Під час курсу учасники вивчають TensorFlow — один із найпопулярніших фреймворків глибокого навчання (deep learning) з відкритим кодом.

Курс Machine Learning Bootcamp триватиме 2 місяці — з 6 липня по 6 вересня 2023 року. Програма спрямована на спеціалістів, які цікаві ML, знають Python та володіють англійською мовою на середньому рівні чи вище. Більшість навчальних модулів — англійською мовою, проте деякі доступні й українською. Після реєстрації учасники отримують доступ до платформи з необхідною інформацією про лекції, воркшопи та консультації.

Додаткові переваги участі в програмі:

  1. Можливість безоплатно отримати професійний сертифікат DeepLearning.AI TensorFlow Developer, який можна додати до резюме
  2. Усі охочі беруть участь у змаганнях Kaggle
  3. Кар'єрні консультації від рекрутера Google
  4. Можливість отримати сертифікат TensorFlow Developer Professional Certificate на Coursera та ваучер на випробування TensorFlow Certificate (всього — 2000 доступів). Безоплатний доступ на 2 місяці до TensorFlow Developer Professional Certificate містить чотири курси:
  • Вступ до TensorFlow для штучного інтелекту, машинного навчання та глибокого навчання
  • Згорткові нейронні мережі в TensorFlow
  • Обробка природної мови в TensorFlow
  • Послідовності, часові ряди та прогнозування.

Реєструйтеся на курс до 3 липня на сайті: https://rsvp.withgoogle.com/events/ml-bootcamp-ukraine/home

Кількість місць обмежена — буде відібрано 2 000 осіб.

безкоштовний курс з ML, Google пропонує багато інших ресурсів для навчання, які можуть стати корисними в роботі, особистому житті чи навчанні. Щоб ознайомитися з цими ресурсами, відвідайте освітній сайт Google Знання .

Цей: до попереднього онлайн-курсу « Основи AI », який ми запускали разом із Google в Україні, долучилося понад 56 тисяч українців без досвіду в технічних спеціальностях. Вони мають більше знань про використання штучного інтелекту (AI — artificial intelligence) у роботі, бізнесі та повсюдному житті. Цю програму реалізував Google Україна за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, національного проекту з розвитку підприємництва Дія.Бізнес і Projector Institute. Реєстрація на онлайн-курсі ще відкрита за посиланнями , а всі тренінги можна переглянути в записах.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь