A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Вітання Каланчацької селищної військової адміністрації з Днем Незалежності України

Дата: 23.08.2023 23:58
Кількість переглядів: 67

Тридцять років ми жили в мирній процвітаючій країні, працювали і навчалися, ростили дітей і будували плани на майбутнє. Ми разом досягли значних результатів у розвитку нашого краю і планували продовжувати наш спільний успіх.

Але до нас прийшла війна…

Сьогодні в День Незалежності України також виповнюється півтора року з початку нашого протистояння ворогу, який хоче не тільки знищити наші багаторічні надбання, а й нав’язати всьому українському народу чужу волю.

Зараз, ми як ніколи, усвідомлюємо найвищу цінність Незалежності, адже перед лицем смертельної загрози – ми стали справжніми Господарями на своїй Богом даній Землі.

І за це ми будемо битися до нашої Перемоги! Кожен на своєму місці робить все можливе для того, щоб досягти звільнення України від російських окупантів і пришвидшити настання Миру!

Це обов’язково станеться. Всі ми повернемось додому, пам‘янемо всіх Героїв, які віддали свої життя за Незалежність України, а також вшануємо живих Героїв на параді Перемоги, що пройде і в нашій громаді. А потім всі ми разом, як раніше, направимо свої сили на відновлення рідного краю і більше ніколи не допустиму війни в своєму домі!

Вітаємо всіх з Днем Незалежності, тих хто зустрічає його із зброєю в руках, тих хто був вимушений виїхати з рідного міста і тих хто, на жаль, досі залишається в окупованій Каланчацькій громаді

Зі Святом Вас, земляки!

Слава Україні!

З повагою Каланчацька селищна військова адміністрація

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь