A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

«Робота для ВПО: ти потрібен»

Дата: 26.09.2023 22:05
Кількість переглядів: 58

Скадовська філія Херсонського обласного центру зайнятості долучається до інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен». ЇЇ ініціатором являється Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Строки проведення з 1 вересня до 1 листопада 2023 року. Ця кампанія покликана створити сприятливе середовище для внутрішньо переміщених осіб, забезпечити їхні потреби у працевлаштуванні й професійному розвитку та сприяти соціальній інтеграції ВПО до життя у нових для них територіальних громадах. Ми віримо, що кожна людина має шанс реалізувати свій потенціал та знайти гідну роботу незалежно від тих чи інших обставин. Ми прагнемо до того, щоб кожна внутрішньо переміщена особа відчувала себе корисним членом суспільства та активно брала участь у соціальному та економічному розвитку нашої держави. Для вирішення цього завдання в арсеналі служби зайнятості наявні дієві інструменти, зокрема:

  1. Єдиний портал вакансій спеціальний сервіс, який значно спрощує пошук роботи, оскільки об’єднує інформацію з шістьох найбільший сайтів з вакансіями (Work.ua, robota.ua, novarobota.ua, PidBir, grc.ua, Jooble) та Державної служби зайнятості.

  2. Платформа «Моя професія» — мережа, яка дає можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації дистанційно у онлайн-форматі без відвідування центру зайнятості.

  3. Ваучер на навчання - документ, за допомогою якого повністю або частково оплачується вартість навчання у закладах освіти. Ваучери видаються за затвердженим Мінекономіки переліком професій і спеціальностей. Внутрішньо переміщена особа, яка бажає змінити професію, набути нових знань і навичок має можливість одноразово отримати ваучер на

  • перепідготовку за робітничою професією;

  • підготовку за спеціальністю для здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра або магістра, здобутих за іншою спеціальністю;

  • підготовку на наступному рівні освіти (крім третього (освітньо-наукового/освітньо-творчого) та наукового рівня вищої освіти);

  • спеціалізацію та підвищення кваліфікації за професіями та спеціальностями згідно з пріоритетними видами економічної діяльності.

  1. Урядова програма «єРобота: Власна справа» — надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу. Це можливість отримати суму у розмірі до 250 тис. грн на придбання меблів, обладнання, транспортних засобів, ліцензійного програмного забезпечення і т.п.

Цей перелік не є вичерпним, оскільки в службі зайнятості практикується комплексний та, що найголовніше, індивідуальний підхід до вирішення питань кожної окремої внутрішньо переміщеної особи. Тож шансів почати нове життя досить багато, не втрачайте свій – користуйтеся послугами Скадовської філії Херсонського обласного центру зайнятості.

За більш детальною інформацією Ви можете звернутися з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00 за номером +38 (050) 063 10 57 (Viber, Telegram, WhatsApp, Signal) або написати у приватні повідомлення Скадовській філії Херсонського обласного центру зайнятості в мережі Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100090747068018

      чи відправити лист на електронну адресу: skadovsk.filia@gmail.com.

Робота для ВПО cover.png

Посилання.png


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь