КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Вітання начальника селищної військової адміністрації з Днем Збройних Сил України!

Дата: 06.12.2023 04:22
Кількість переглядів: 40

Дорогі односельці6 грудня — свято тих, хто захищає територію нашої країни від ворога, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави.

Доземний уклін та людська шана нашим військовим, які без остраху вдягли військову форму, і в цей час на передовій боронять нашу землю.

Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовують довіру українців.

Вік української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до сьогоднішньої російсько-української війни.

І хоча росія продовжує свої регулярні терористичні атаки на цивільну інфраструктуру всієї України, саме наші Збройні Сили несуть основний тягар війни і, попри усі складнощі, уже досягли неможливого.

Вони дали таку відсіч так званій «другій армії світу», яку не очікувала ні одна інша країна. Увесь цивілізований світ захоплюється не лише досягненнями ЗСУ, але й тим як вони діють на полі бою.

На жаль, війна не буває без жертв і серед наших земляків є й ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади.

Шановні односельці! Прийміть найщиріші слова привітання з нагоди Дня Збройних Сил України! Бажаю вам та вашим родинам миру, злагоди та родинного затишку та незламної сили волі.

Дякую кожному з вас, хто сьогодні в строю боронить нашу землю від російського окупанта

За нами правда. З нами Бог. І Перемога буде за нами!

Слава Героям! Слава Україні!

З повагою, Світлана ФОМІНА

 

6 грудня – День Збройних Сил України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь