КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

«Шлях ветерана»

Дата: 12.02.2024 12:16
Кількість переглядів: 42

«Шлях ветерана» – це інформаційна кампанія, спрямована на формування у суспільстві поваги і підтримки ветеранів на шляху їхнього повернення в цивільне життя.

В рамках цієї концепції йдеться про відповіді на питання про майбутнє ветеранів у цивільному житті та інструменти донесення цих відповідей. відео за посиланням: https://youtu.be/L_pP4wlXz7E

З повагою до ветеранів, Український ветеранський фонд проводить інформаційні кампанії, аби нагадувати важливість цінувати і розуміти, що шлях ветерана не відбувається сам по собі і суспільство має бути єдиним на цьому шляху.

Навіть після демобілізації у ветеранів немає остаточного відчуття, що він повернувся з війни. Той досвід, який він пережив, захищаючи нас, – травматичний. Те, що ветерану довелося бачити і робити, – тримає його свідомість в окопах і далі. Тому кожен з них має пройти свій власний шлях ветерана додому. Яким він буде – вирішувати самому ветерану.

Український ветеранський фонд на шляху ветерана готовий надати різні можливості: освітні, юридичні, фінансова підтримка бізнесу, психологічна підтримка, реабілітація ветеранів через фізичну активність. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь