A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Україно, твоя сила в єднанні!

Дата: 17.02.2024 17:35
Кількість переглядів: 57

Щоб підняти дух українців і зменшити психологічну напругу на тлі зростання загрози повномасштабного вторгнення росії в Україну, 16 лютого 2022 року було впроваджено нове свято, яке мало на меті нагадати кожному свідомому громадянину, що саме в єднанні — наша сила. Майже два роки війни це довели. Коли ми об’єднані однією спільною метою, ми нездоланні! Адже в час повномасштабного вторгнення кожен свідомий українець намагається у свій спосіб наблизити перемогу.

Тож сьогодні вкотре нагадуємо один одному – ми й надалі повинні підтримувати свого ближнього й лише разом йти до перемоги. Бо в єдності та згуртованості наша сила, наша мужність, відвага та бажання здолати ворога.

Відповідно до Указу Президента України від 14 лютого 2022 року № 53/2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства», з метою формування патріотичних почуттів молодого покоління, самовідданості, активної громадянської позиції, особистої відповідальності за долю і єдність країни, 16 лютого 2024 року в ОЗ "Каланчацький заклад повної загальної середньої освіти №1 Каланчацької селищної ради Херсонської області", Гаврилівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Каланчацької селищної ради Херсонської області та Новокиївському навчально-виховному комплексі "загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад" Каланчацької селищної ради Херсонської області класними керівниками в дистанційному форматі проведено ряд заходів, присвячених Дню Єдності: 

  • години спілкування, які розпочиналися гімном України: «Сила України – у єдності її народу», «Ми – єдина нація», «День єднання України – день єдності українців», на яких наголошувалось про важливість єдності в країні, збереження рідної  мови та національних традицій; (5-11 кл.)

  • онлайн-флешмоб «Долоньки єднання», де учні обмінялися один з одним віртуальними долоньками доброти і єдності; (1-4 кл.)

  • онлайн-вікторини:  «Все буде Україна» (5-9 кл.)

  • перегляд тематичноих презентацій: «Сила народу в його єдності», «Єднаймося задля перемоги»; (5-11 кл.)

  • інтерактивні вправи «Країна любові та єднання»; (5-7 кл.)

  • перегляд відео «День Єднання»;

  • конкурс малюнків на тему: «В Єдності сила» (5-7 кл.)

Через проведені заходи в здобувачів освіти педагоги формували та виховували відчуття гордості за свою державу, почуття єдності, повагу до захисників, ще більше поважати і любити свою країну, свій народ, свій рідний край.

 

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь